Caremart EZ-Lite

De Caremart EZ-Lite rollator is een lichtgewicht als het gaat om rollators. Deze handige inklapbare en moderne rollator is ideaal voor iedereen die op zoek is naar comfort en gebruiksgemak. De Caremart EZ-Lite rollator is een moderne rollator die je precies biedt wat je nodig. Doordat de rollator gemaakt is van lichte materialen is deze makkelijk te bedienen.

€ 150
Snel in huis
Veilig betalen

Beschrijving

Caremart EZ-Lite rollator

De Caremart EZ-Lite rollator is een prachtig vormgegeven rollator die niet te vergelijken is met andere rollators. Dit komt omdat de Caremart EZ-Lite rollator een uitstekende combinatie biedt tussen comfort en moderniteit. Door het lichte gewicht van de rollator kan deze makkelijk op straat worden gebruikt en ook in en uit een auto of een bus worden getild. Ondanks het lage gewicht van de Caremart EZ-Lite is deze zeer solide. De rollator is makkelijk in hoogte te verstellen en kan daarnaast ook fungeren als een bankje waarop kan worden gezeten bijvoorbeeld om even op uit te rusten of een praatje te maken met de buren.

Comfortabele rollator

De handremmen zorgen ervoor dat de rollator makkelijk kan worden gestopt wanneer dat nodig is en de remmen die bevestigd zijn aan de wielen zorgen ervoor dat de rollator niet wegrolt wanneer dat niet de bedoeling is. De Caremart EZ-Lite biedt een veilig alternatief op het gebied van rollators. Er kan worden gerekend op stabiliteit en ondersteuning zoals dat verwacht mag worden van een kwaliteitsrollator en daarnaast staat veiligheid bij de producent van de Caremart EZ-Lite voorop.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkCaremart
Lengte72,5 cm
Breedte62,5 cm
Hoogte87,5 - 95 cm (verstelbaar)
Gewicht7,5 kg
Belastbaarheid135 kg
MateriaalAluminium
Afmeting zitting46 x 25,5 cm
Zithoogte53,5 cm
KleurSalt white, Macadamia brown, Kite blue en Silk silver
Artikelnummer24200200, 24200300, 24200100, 24200000
GebruikBinnen en buiten