Caremart Litetravel

De Caremart Litetravel biedt precies wat er van een rollator wordt verwacht: hij is wendbaar, het is licht in gewicht en het is makkelijk inklapbaar. Daarnaast voldoet de Lite Travel rollator ook aan de eisen op het gebied van veiligheid en ziet er bijzonder modern uit.

€ 149
Veilig betalen

Beschrijving

Caremart Litetravel rollator

Caremart hecht een grote waarde aan de veiligheid van de gebruiker. Daarom is de rollator voorzien van grote wielen die de Litetravel rollator makkelijk wendbaar maar ook veilig maken. De wielen zijn daarnaast voorzien van diepe profielen zodat de kans op slippen en glijden kleiner is. De handremmen zorgen ervoor dat de rollator meteen tot stilstand kan worden gezet wanneer dat nodig is. Niet alleen de wielen dragen bij aan de grip maar ook de handvatten bieden grip doordat deze automatisch gevormd zijn en gemaakt zijn van comfortabel rubber. De rollator is een echt lichtgewicht op het gebied van rollators. Hij weegt namelijk slechts 7,6 kg.

Praktische lichtgewicht rollator

De Caremart Litetravel is gemakkelijk te bedienen en eenvoudig inklapbaar. Dit is natuurlijk handig wanneer er met het openbaar vervoer moet worden gereisd of wanneer de wens bestaat de rollator in de kofferbak van een auto te plaatsen. Met de Caremart Litetravel kan worden gerekend op veiligheid en op houvast wanneer dat nodig is. Het voorziet in alle gebruiksgemakken en is in hoogte verstelbaar. Met een aantal handige toevoegingen zoals een stokhouder en de reistas die inbegrepen is, is deze rollator erg handig en onmisbaar.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkCaremart
Lengte70,5 cm
Breedte65 cm
Hoogte84 - 95 cm (verstelbaar)
Gewicht7,6 kg
Belastbaarheid135 kg
MateriaalAluminium
Afmeting zitting42 x 20 cm
Zithoogte53,5 cm
KleurSalt white, Macadamia brown, Kite blue en Silk Silver
Artikelnummer35101200, 35101300, 35101100, 35101000
GebruikBinnen en buiten