Alevo rollator

De Alevo rollator is ontwikkeld door Bischoff & Bischoff in samenwerking met de toonaangevende Porsche Design Studio. Het resultaat is een oogstrelend design met maximaal comfort. Dankzij het frame van lichtgewicht carbon weegt de rollator slechts 5,8 kg.

€ 229
Veilig betalen

Beschrijving

Rollator Alevo

Met een Alevo rollator blijft u in beweging, zowel in huis als tijdens een wandelingetje buiten. Het lichtgewicht loophulpmiddel heeft een prachtige vormgeving en is uiterst wendbaar en stabiel. De rollator kan snel en eenvoudig in de breedte worden opgevouwen en in de auto naar een andere plek worden meegenomen. De Alevo rollator is uitgerust met een comfortabele rugsteun, een afneembare en afsluitbare tas en een stoep-/drempelhulp.

Inclusief: tas, drempelhulp en comfortabele rugsteun

De Alevo rollator is ontworpen door de Porsche Design Studio en ontwikkeld door Bischoff & Bischoff. Het frame is gemaakt van ultralicht en stijf carbon en weegt nog geen 6 kilogram. Het model is zodanig vormgegeven met dubbel kruisframe, dat er tijdens het lopen en het uitrusten een optimale krachtenverdeling plaatsvindt. De veilige rollator heeft ergonomisch gevormde handgrepen. De hoogte is in vijf stappen verstelbaar tussen 81 en 96 centimeter, zodat u altijd een goede houding heeft achter de rollator. Het maximale gebruikersgewicht bedraagt 130 kilogram.

Geschikt voor binnen- en buitengebruik

De Alevo rollator is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De rollator heeft lekvrije zwarte wielen die veel grip geven. De remkabels zijn fraai weggewerkt in het frame, de reflectoren zijn geintegreerd in het raamwerk en de rem is instelbaar. De Alevo rollator is voorzien van een zitting van zacht gewatteerde kunststof, die ondersteund wordt door een verstelbare riem. De zithoogte is bijna 60 centimeter. Het geheel is zeer praktisch en oogt chic.

Duurzame en stijlvolle rollator

De duurzame Alevo rollator heeft een lengte van 69 centimeter, een breedte van 62,5 centimeter en een hoogte van 85 centimeter. De rollator wordt geleverd in de kleurencombinatie zwart-zilver. De afsluitbare tas is handig om boodschappen of andere spullen in mee te nemen. Het maximale draagvermogen van de tas is 5 kilogram.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkBischoff
Lengte69 cm
Breedte62,5 cm
Hoogte85 cm
Gewicht5,8 kg
Belastbaarheid130 kg
MateriaalCarbon
Afmeting zitting44,5 x 22 cm
Zithoogte58,5 cm
KleurCarbon / zilver
Artikelnummer4041000000
GebruikBinnen en buiten
Handleiding» Download

Reviews

  1. Fijne lichte rollator

    Waardering
    De levering was super snel. Makkelijk en licht deze rollator