Gemino 30

De Gemino 30 is de 100% rollator van Handicare. Bekroond met de Reddot design award “best of the best” en bekend om zijn veiligheid, stabiliteit en comfort. Op zoek naar meer comfort? Kijk dan eens naar de Topro Troja 2G rollator met comfortbanden.

€ 264
Veilig betalen

Beschrijving

Gemino 30 rollator

De Gemino 30 is de 100% rollator. Namelijk 100% individualiteit, veiligheid, comfort en keuze. Het is een rollator waarmee u niet alleen uw actieve leven en uw onafhankelijkheid kunt behouden, maar waarmee u ook gezien kunt worden. Hij is dan ook niet voor niets onderscheiden met een “Red dot: best of the best” design award. De rollator is verkrijgbaar in 6 stijlvolle kleuren.

Formaten:

L: voor gebruikers van 150 tot 200 cm
M: voor gebruikers van 135 tot 160 cm
S: voor gebruikers van 125 tot 150 cm

Tip: bent u langer dan 1,55m, kies dan voor maat L.

Gemino rollator

100% Comfort

Of u nu thuis of onderweg bent, dit model staat garant voor licht en stabiel rijden. De rollator is erg wendbaar dus u manoeuvreert gemakkelijk overal langs. En wilt u wat verder weg? Geen probleem. Door zijn compacte vormgeving, het unieke vouw-kliksysteem en zijn gewicht van slechts 6,9 kg kunt u hem gemakkelijk meenemen in de auto.

100% Veiligheid

Veiligheid staat voorop! De stevige en stabiele constructie van dit loophulpmiddel met een belastbaarheid van 150 kg, zorgt ervoor dat u altijd en in elke omgeving veilig kunt lopen. Met de geïntegreerde reflectoren aan alle zijden van de rollator en op de naden van de mand bent u altijd goed zichtbaar, ook in het donker.

100% Op maat

Het Gemino assortiment bestaat uit diverse modellen, geschikt voor zowel groot als klein, jong en oud. Er is dus altijd een model dat bij u en uw wensen past. De rollator biedt u de mogelijk om uw onafhankelijke en actieve levensstijl te behouden.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkHandicare
Gewichtca. 7 kg
MateriaalKunststof, aluminium
KleurGrijs
GebruikBinnen en buiten