Retouren

Artikel retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met het geleverde artikel. Is de aankoop echter niet zoals verwacht, dan kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Als u een artikel wilt retourneren kunt u via 'Mijn Account' de retourmelding doen.

Kopen op afstand

Als u iets koopt op afstand, gaat u niet naar een echte winkel. Daarom is het mogelijk lastig te beoordelen of het product aan uw wensen voldoet. In de wet staat dat u zeven werkdagen bedenktijd krijgt als u een product op afstand koopt. Bij Rollatorweb hanteren wij een termijn van 14 dagen. U kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat u wilt hebben. Wilt u het product toch niet hebben? Dan kunt u uw geld terugkrijgen als u het product tijdens de bedenktijd terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn.

Verzendkosten

De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wij adviseren u om het pakket aangetekend te verzenden. Zo weet u zeker dat het pakket juist is bezorgd, aangezien u zelf verantwoordelijk bent voor de retourzending. Bewaar ook het afgiftebewijs met Track&Trace-nummer. Het is niet mogelijk uw retourzending persoonlijk af te leveren. Indien u een bestelling bij het afleveren weigert aan te nemen, dan zijn de gemaakte kosten voor het retourzenden voor eigen rekening.

Informatie

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.