ExcelCare Travel Eaze

Degelijkheid en prachtig design vormen de twee belangrijke kenmerken van de ExcelCare Travel Eaze. Tel daar de mogelijkheid om de rollator zeer compact op te vouwen bij op en het is duidelijk dat u met de ExcelCare Travel Eaze over een complete rollator beschikt. Aangezien deze opvouwbare rollator gemaakt is van lichtgewicht aluminium, legt u hem moeiteloos in de auto neer.

€ 169
Veilig betalen

Beschrijving

ExcelCare Travel Eaze rollator

Staat u actief in het leven, dan trekt u er vast graag op uit. Een vouwbare rollator biedt hiertoe de beste mogelijkheden, omdat hij in opgevouwen toestand in elke auto past. De ExcelCare Travel Eaze 2 is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Het tillen van deze rollator vormt daardoor geen enkel probleem. Met een totaalgewicht van slechts 8 kilo, legt u hem moeiteloos in de auto neer. De bijbehorende reistas waarin de rollator in opgevouwen toestand past maakt het transport nog eenvoudiger.

De ideale reisrollator

Naast een toonbeeld van praktisch vernuft, vormt de ExcelCare Travel Eaze 2 ook een voorbeeld van dynamisch design. De verschillende kleuren waarin hij verkrijgbaar is, zorgen altijd voor een combinatie die goed bij u past. De totale lengte van 69 centimeter maakt hem een toonbeeld van stabiliteit. De verstelbare hoogte van 72 tot 92 centimeter zorgt ervoor dat deze rollator bij elke gebruiker past.

De ExcelCare Travel Eaze is verkrijgbaar voor een prijs die men bij zo'n prachtig model niet gauw verwacht. Zoveel degelijkheid en fris design komt u nergens anders tegen. Neemt u hem binnenkort ook mee naar buiten? Bestel hem dan eenvoudig online bij Rollatorweb.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkExcelCare
Lengte69 cm
Breedte67 cm
Hoogte72 - 92 cm (verstelbaar)
Gewicht8 kg
Belastbaarheid136 kg
MateriaalAluminium
Afmeting zitting45 x 22 cm
Zithoogte53 cm
KleurSilk silver, Macadamia brown, Salt white en Kite blue
Artikelnummer24300400, 24300200, 24300100, 24300000
GebruikBinnen en buiten