Betalen
iDeal

Wij geven de voorkeur aan betalen via iDeal. Op deze manier wordt uw bestelling direct automatisch verwerkt en heeft u uw rollator het snelst in huis. U kunt via iDEAL betalen als u gebruik maakt van internetbankieren van ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Voordelen:
- Vertouwde omgeving van uw bank
- Meest veilige en betrouwbare methode
- Uw bestelling wordt direct verwerkt

rollatorweb en iDeal

Bankoverschrijving

Heeft u niet de mogelijkheid om gebruik te maken van iDeal? Dan kunt u natuurlijk ook betalen via bankoverschrijving. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met de bankgegevens en instructies. Het verwerken van uw betaling neemt bij bankoverschrijving 1-2 werkdagen in beslag. Uw bestelling wordt verzonden nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

AfterPay – Achteraf betalen

AfterPay voert voor Rollatorweb het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf een computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij Rollatorweb achteraf betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk de bestelling betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Afterpay

Kosten: € 1,00 per bestelling

Creditcard

Wij accepteren betalingen via creditcards van VISA en MasterCard. Creditcards worden steeds vaker gebruikt, mede door de uitgebreide aankoopverzekering die de meeste maatschappijen tegenwoordig bieden. Indien het een buitenlandse bestelling betreft kan deze betaalwijze zijn geblokkeerd om fraude te voorkomen.

Op rekening

Bestellen op rekening is mogelijk voor bedrijven na een facturatiedrempel van € 1000. Neem contact met ons op voor een zakelijk account.