Betalen

iDeal

Wij geven de voorkeur aan betalen via iDeal. Op deze manier wordt uw bestelling direct automatisch verwerkt en heeft u uw rollator het snelst in huis. U kunt via iDEAL betalen als u gebruik maakt van internetbankieren van ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Voordelen:
- Vertouwde omgeving van uw bank
- Meest veilige en betrouwbare methode
- Uw bestelling wordt direct verwerkt

rollatorweb en iDeal

Bankoverschrijving

Heeft u niet de mogelijkheid om gebruik te maken van iDeal? Dan kunt u natuurlijk ook betalen via bankoverschrijving. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met de bankgegevens en instructies. Het verwerken van uw betaling neemt bij bankoverschrijving 1-2 werkdagen in beslag. Uw bestelling wordt verzonden nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

Creditcard

Wij accepteren betalingen via creditcards van VISA en MasterCard. Creditcards worden steeds vaker gebruikt, mede door de uitgebreide aankoopverzekering die de meeste maatschappijen tegenwoordig bieden. Indien het een buitenlandse bestelling betreft kan deze betaalwijze zijn geblokkeerd om fraude te voorkomen.

Op rekening

Bestellen op rekening is mogelijk voor bedrijven na een facturatiedrempel van € 1000. Neem contact met ons op voor een zakelijk account.