Rollator Marco

Met een Marco rollator geniet u van het grootste comfort. Hiermee kunt u zich immers niet alleen gemakkelijk, comfortabel en veilig voortbewegen, ook is er genoeg ruimte om uw spullen in op te bergen. En wanneer de Marco rollator zelf moet worden opgeborgen is ook dat een fluitje van een cent.

€ 269
Veilig betalen

Beschrijving

Marco rollator

Een rollator moet u niet alleen helpen bij het voortbewegen, waarbij er rekening moet worden gehouden met verschillende ondergronden, maar het liefst ook voorzien in voldoende opbergruimte om u nog verder te ontlasten. Dat is met deze Rollator Marco allemaal geen enkel probleem. De rollator is ontworpen met de ideale ergonomische vormen in gedachte, wat zorgt voor extra comfort bij het vasthouden. Daarnaast kunt u deze rollator op eenvoudige wijze inklappen, waardoor u hem snel en zonder gedoe kunt opbergen. De rollator zelf is lichtgewicht, maar kan moeiteloos grote gewichten met zich meedragen. De soepele rubberen wielen zorgen ervoor dat de rollator op elke gewenste ondergrond zonder problemen is voort te bewegen.

Doordat de Rollator Marco volledig is af te stellen kan hij precies worden ingesteld op uw noden en wensen. Dat zorgt ervoor dat het comfort van deze rollator nog eens geoptimaliseerd wordt. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat uw veiligheid en stabiliteit zijn gewaarborgd. De rollator is ook geschikt om op te zitten en te leunen. Doordat alles individueel is af te stellen kunt u ook daarin uw comfort eenvoudig vergroten. De Rollator Marco is voorzien van meerdere tassen, zodat u altijd uw vaste spullen en boodschappen gemakkelijk kwijt kunt. Daarnaast is er ruimte voor het opbergen van uw wandelstok.

De wielen van de rollator kunnen zowel vast zijn als zwenken, wat u, afhankelijk van uw voorkeur, de mogelijkheid tot meer stabiliteit of meer wendbaarheid zal geven. De functies van de rollator zijn allen op slimme wijze geintegreerd, waardoor het eenvoudig is om de rollator in te vouwen, op te bergen, uit te vouwen en voort te bewegen. Deze Rollator Marco biedt u, kortom, alle bewegingsvrijheid die u nodig heeft. Bij het ontwerp van deze rollator is aan alle gemakken en details gedacht. Dat maakt dat deze Marco rollator uw ideale partner voor mobiliteit is.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkWheelzAhead
Lengte67,5 cm
Breedte64 cm
Hoogte80,5 - 93,5 cm
Gewicht7,2 kg
Belastbaarheid136 kg
Gebruikerslengte150 - 195 cm
MateriaalAluminium
Afmeting zitting46 x 22,5 cm
Zithoogte56 cm
GebruikBinnen en buiten