Indoor rollator

Dankzij deze indoor rollator van hoge kwaliteit begeeft u zich gemakkelijk en veilig in elke ruimte binnenshuis. Het gebruiksgemak is onder andere te danken aan de wendbaarheid en het lage gewicht.

€ 148
Snel in huis
Veilig betalen

Beschrijving

Zelfverzekerd in huis

De allerbelangrijkste eigenschap van elke rollator is stabiliteit. De indoor rollator van WheelzAhead is er om u te helpen binnenshuis veilig en zelfverzekerd te kunnen lopen. Zo voorkomt u dat u bewegingsvrijheid moet verliezen. Om met plezier van uw rollator gebruik te kunnen maken, is het van belang dat het gebruiksgemak hoog is. Dat wordt met deze indoor rollator bereikt dankzij de extreem wendbare wielen. Daarnaast weegt de rollator nog geen 7 kilogram waarmee hij in de categorie lichtgewicht valt. De rollator doet perfect zijn werk, maar het kost u zo weinig inspanning dat het als vanzelf gaat. Het gebruiksgemak is daarmee dusdanig hoog dat de rollator niet voelt als een onhandig hulpmiddel, maar als een verlengstuk van uzelf.

Handige extra's

De rollator is voorzien van een opbergmand en een dienblad. Deze zijn ideaal om spullen te vervoeren, zoals kopjes koffie van de keuken naar de salontafel. Als u uw rollator mee wilt nemen voor bijvoorbeeld een bezoek aan familie of aan de schouwburg, dan kunt u deze eenvoudig inklappen om per auto te vervoeren. De rollator is in ingeklapte toestand dusdanig smal dat deze zelfs achter de voorste autostoelen kan worden geplaatst. Inklappen kan moeiteloos met slechts een druk op de knop.

Een rollator die gezien mag worden

Een indoor rollator bevindt zich vanzelfsprekend vaak binnenshuis, bijvoorbeeld de woonkamer. Omdat het hiermee onderdeel van het interieur vormt, is het belangrijk dat de rollator een mooie uitstraling heeft. De WheelzAhead indoor rollator is modern, subtiel en stijlvol. Ook de handige opbergmand en dienblad dragen hier aan bij. Bovendien heeft de indoor rollator een stijlvol ontwerp dat gezien mag worden.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkWheelzAhead
Lengte66 cm
Breedte54 cm
Hoogte83,5 - 94,5 cm
Afmeting opgevouwen66 x 26 x 94,5 cm
Gewicht6,6 kg
Belastbaarheid100 kg
MateriaalAluminium
KleurZilvergrijs
ArtikelnummerWARO004
Ean8719327004500
GebruikBinnen