Magna rollator

De Magna rollator is een magnesium rollator van slechts 5,9 kg. Hij is modern, makkelijk mee te nemen, handig in gebruik en voorzien van allerlei handige functies.

€ 269
Veilig betalen

Beschrijving

WheelzAhead Magna rollator

De Magna rollator is de meest complete rollator die er is. Veilig, makkelijk in gebruik, mooi, kortom aan alles is gedacht. De Magna rollator beschikt over twee verschillende remmen. Hij heeft een handrem en een parkeerrem. De rollator heeft een stoeltje waarop u rustig kunt gaan zitten. Wanneer u even pauze houdt, zet u de Magna rollator eenvoudig op de parkeerrem en u zit niet alleen comfortabel maar ook helemaal veilig.

Complete rollator

In tegenstelling tot veel andere rollators, zijn bij de Magna rollator de kabeltjes niet of nauwelijks te zien. Voor de veiligheid zijn alle kabels in het ontwerp verwerkt en dat heeft natuurlijk ook een positief effect op hoe de rollator eruit ziet. Bergruimte heeft u met deze rollator meer dan genoeg. U kunt in het mandje heel wat boodschappen kwijt en ook worden er diverse tasjes bijgeleverd die u aan de rollator vast kunt maken en er ook af kunt halen. Handig als u boodschappen gaat doen bijvoorbeeld.

Voor binnen en buiten

De Magna rollator biedt ondersteuning tijdens het lopen en zorgt er tegelijkertijd voor dat u kunt zitten wanneer u dat wil. Veiligheid staat voorop bij het ontwerp van de Magna rollator. De rollator is ontzettend wendbaar, waardoor hij ook binnenshuis goed te gebruiken is. U gaat makkelijk van ruimte naar ruimte en kunt er fijn mee sturen. Wilt u de rollator even niet in de gang hebben staan als er bijvoorbeeld bezoek komt? Dan is de Magna rollator in een mum van tijd ingeklapt en kunt u hem eenvoudig onder uw bed of in een kast stallen. De Magna rollator is wat hoger, wat ervoor zorgt dat u gemakkelijk de stoep op en af kunt zonder te botsen. Deze rollator heeft dus alleen maar voordelen. Als u ondersteuning nodig heeft bij het lopen, is de Magna rollator een hele goede keus.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkWheelzAhead
Gewicht5,9 kg
MateriaalMagnesium
ArtikelnummerWARO005
GebruikBinnen en buiten