Topro Odysse

De Topro Odysse is compact opvouwbaar (slechts 79 X 44,5 x 24,5 cm) en is verpakt in een handige draagtas. Het lichtgewicht buizenframe en de vier wieltjes voelen zoals bij de andere Topro rollators vertrouwd en veilig aan.

€ 439
Snel in huis
Veilig betalen

Beschrijving

Topro Odysse rollator

Wie wat minder goed te been is, ontzegt zichzelf vaak het plezier van het reizen of maakt niet graag lange verplaatsingen. Het is immers niet zo makkelijk om je rollator overal mee te nemen. Niets is echter minder waar, want met de Topro Odyssé hebt u een handige en inklapbare reisrollator bij de hand die overal mee naartoe kan. Zo zijn verplaatsingen niet langer een obstakel en kunt u volop genieten van een rustgevend uitstapje naar de zee of de stad.

Veiligheid en zichtbaarheid

De rollator wordt samen met een premium boodschappentas geleverd, die u met een kliksysteem vooraan op de rollator kan monteren en waarin u uw persoonlijke bagage of boodschappen kan opbergen. Alles samen weegt de Topro Odyssé en de bijbehorende accessoires niet meer dan 8,2 kilogram. De grepen kunt u op de manier die voor u het handigst is vasthouden. De remmen zijn ergonomisch te bedienen dankzij een plastic lus en zorgen ervoor dat u zich veilig kunt verplaatsen. De Topro Odyssé is ook te vergrendelen en te gebruiken als zitje om tijdelijk uit te rusten.

Uitrusting

De Topro Odyssé is uitgevoerd in een eigentijds ultramarijn en heeft alle kenmerken en voordelen van de bekende Topro rollators. U kunt zich weer rustig in het straatverkeer begeven dankzij de reflectoren en de standaard gemonteerde bel.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkTopro
Lengte65 cm
Breedte60 cm
Hoogte81,5 - 100 cm
Gewicht8.2 kg
Belastbaarheid150 kg
MateriaalAluminium
Zithoogte62 cm
KleurBlauw
GebruikBinnen en buiten