Vital rollator

De Vital Rollator van het kwaliteitsmerk Russka is door de Duitse consumentenbond als beste getest op kwaliteit en comfort.

€ 349
Veilig betalen

Beschrijving

Russka Vital rollator

Een goede rollator is ook bij lange wandelingen comfortabel. Daarbij is het belangrijk dat de grepen goed in de hand liggen om te voorkomen dat je handen vermoeid raken of zelfs pijn gaan doen van het vasthouden. Dit model heeft daarom ergonomische handgrepen en is ook bij grotere afstanden prettig n het gebruik. De handrem is zo geplaatst die je die zonder moeite kan vastpakken. Natuurlijk kun je hiermee ook de wielen blokkeren als je de rollator bijvoorbeeld gebruikt om een afstapje veilig te nemen. Deze rollator is geschikt voor alle leeftijden als je (tijdelijk) hulp nodig hebt bij het lopen.

Stevig, maar lichtgewicht

Het frame van de Russka Vital rollator is van aluminium gemaakt. Hierdoor is het gewicht beperkt en is de rollator lekker stevig, waardoor er een goede balans is. Als je de rollator even nodig hebt als steun, is het prettig om te merken dat de constructie betrouwbaar is. Door het gebruik van het aluminium voor het frame is de rollator erg smal op te klappen. Hierdoor kun je de Russka Vital ook makkelijk meenemen in de auto en levert deze geen problemen op in het openbaar vervoer. De rollator is eenvoudig in hoogte te verstellen door de grote draaiknop. Hiermee heb je letterlijk in een handomdraai de juiste hoogte gevonden!

Prettig zitten en met opvouwbare tas

Natuurlijk kun je de Russka Vital ook gebruiken om te gaan zitten als je een korte pauze neemt. Het maximale draagvermogen is 150 kg, dankzij de stevige bouw van deze rollator. Ook in het donker ben je goed zichtbaar met de rollator, omdat er aan de zijkanten en de handvatten reflectoren zijn aangebracht. Om boodschappen te doen of je spulletjes mee te nemen wordt de rollator geleverd met een flinke polyester tas die opvouwbaar is en makkelijk te plaatsen. De tas is op de naden voorzien van reflecterend materiaal. Tenslotte beschikt de Russka Vital over prettig rijdende wielen zodat een wandeling altijd soepel verloopt.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkRusska
Lengte66 cm
Breedte60 cm
Hoogte66-85 cm
Gewicht6,6 kg
Belastbaarheid150 kg
MateriaalAluminium, kunststof
Afmeting zitting44,5 cm
Zithoogte54 cm
KleurGrijs, blauw of mokka
Artikelnummer37214/40X, 85198/00X, 03998/20X, 37178/10X, 95727/40X, 52832/30X
Standaard meegeleverdTas
GebruikBinnen en buiten
OpmerkingAls beste getest door de Duitse consumentenbond (Stiftung Warentest)

Reviews

  1. Heel fijne rollator

    Waardering
    Top rollator, klapt eenvoudig in en is licht en daardoor kan deze makkelijk mee in de kofferbak van de auto.