ExcelCare Roll Indoor

Klein van formaat, makkelijk wendbaar en handig in gebruik. De ExcelCare Roll Indoor rollator is ideaal voor gebruik binnenshuis. De rollator biedt u de steun die u nodig heeft en maakt alles net een stukje gemakkelijker. De handvatten zijn op deze rollator vervangen door een stang. Dit zorgt ervoor dat u nog beter kunt steunen.

€ 159
Veilig betalen

Beschrijving

Binnenrollator ExcelCare Roll Indoor

Een rollator voor binnen moet niet te groot zijn, u wilt natuurlijk niet overal steeds tegen aan stoten. De ExcelCare Roll Indoor is klein van stuk en door de kleine wielen uitstekend door het huis te manoeuvreren. De stang past u eenvoudig aan aan uw lengte. De remmen zitten op de gehele stang, u heeft deze binnenrollator dus zo op de parkeerstand. Zo biedt hij iedereen de juiste steun. Heeft u hem even niet meer nodig, of wilt u ruimte maken als er bezoek komt? Dan trekt u simpelweg aan een hendel, waarna de rollator zich volledig opvouwt.

ExcelCare Roll Indoor, de rollator voor binnen

De ExcelCare Roll Indoor rollator is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bruin, blauw, geel of paars. De rollator is voorzien van een grote mand waarin u gemakkelijk uw spulletjes mee kunt nemen. Ook beschikt de ExcelCare Roll Indoor over een dienblad. Erg prettig om uw kopje koffie in de keuken te maken en mee te nemen naar de huiskamer. De ExcelCare Roll Indoor is de ideale rollator voor binnen in het huis.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkExcelCare
Lengte60 cm
Breedte57 cm
Hoogte76,5 - 89,5 cm
Gewicht6 kg
Belastbaarheid100 kg
MateriaalAluminium
KleurGoud / geel, blauw, bruin, paars
Artikelnummer24501000, 24501100, 24501200, 24501300
GebruikBinnen en buiten