Thuiszorgwinkel

Thuiszorgwinkel

Rollatorweb is dé online rollatorwinkel bij uitstek. Het assortiment bestaat voornamelijk uit loophulpmiddelen in diverse prijsklassen. Deze kunt u eenvoudig, veilig en snel bestellen in onze webshop. In de meeste gevallen geldt: voor 16.00 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd.

De thuiszorgwinkel heeft veel maar dan alleen rollators

De meeste mensen kennen de thuiszorgwinkel wel maar weten niet dat het assortiment van de winkel veel groter is dan rollators en krukken alleen. Een winkel op het gebied van thuiszorg heeft juist een heel breed assortiment hulpmiddelen.

Hometrainers of een heel goed matras om beter te kunnen slapen

De thuiszorgwinkel is van alle markten thuis. Je kunt er terecht voor hulpmiddelen die helpen bij de veiligheid in huis. Daarnaast hebben ze ook producten in huis die preventief kunnen bijdrage aan een betere gezondheid, of om te ondersteunen bij zwangerschappen. Denk dan bijvoorbeeld aan zelftest apparatuur zoals een bloeddrukmeter of weegschaal. Wil je aan je conditie gaan werken ze hebben ook hometrainers in het assortiment. Heb je geen goed matras en slaap je daar door slecht ook voor een goed matras en hoofdkussens kun je bij de winkel terecht. Zorgpunt thuiszorg is een veelzijdige organisatie en wordt steevast zeer goed beoordeeld.

De thuiszorgwinkels zijn er ook om je een goed advies te geven

Ook voor een goed advies op het gebied van gezondheid of gezondheidsproducten kun je bij de winkel terecht. Kom je er zelf niet helemaal uit of twijfel je over een bepaald artikel. Je kunt altijd advies vragen aan een van de medewerkers. Zo weet je precies welk gezondheidsartikel voor jou het beste is. Wil je bijvoorbeeld graag een oorthermometer aanschaffen maar heb je geen idee hoe het werkt. De medewerkers van de winkel staan je graag te woord en geven je een uitgebreide uitleg over het artikel.

Ook op het gebied van babyverzorging is er volop keuze

Ben je zwanger of heb je net een kindje gekregen ook dan is de winkel er ook voor jou. Je kunt gaan kijken voor een uitgebreid kraampakket of een borstkolf, maar je kunt er ook terecht voor stopcontact-beveiliging of een digitale weegschaal. Kortom, ook op dit gebied heeft de winkel een grote keuze en willen ze je graag helpen om voor jou en je kindje het beste product en advies te kunnen geven.

De rolstoel een rollator en scootmobiel

De meest bekende artikelen die je in de winkel voor thuiszorg kunt vinden zijn wel de rolstoel, de rollator en de scootmobiel. De meeste mensen komen hiervoor naar de winkel. Het zijn producten die de mobiliteit bevorderen. Het is maar een deel van het brede assortiment gezondheidsproducten.

De thuiszorgwinkels zijn er voor jong en oud

De meeste mensen denken dat de winkel voor thuiszorg vooral voor ouderen is bedoeld maar niets is minder waar. De winkel voor zorgpunt thuiszorg is er voor iedereen, voor jong en oud. Voor een gezond en gemakkelijker leven daar zijn de thuiszorgwinkels voor. Wil je een kraampakket of een seniorentelefoon, een hometrainer of een massagemat; je kunt het vinden in de winkel.

Zoek een winkel bij jou in de buurt

Wil je meer weten over de thuiszorgwinkels of meer weten over het brede assortiment gezondheidsproducten. Ga op zoek naar een thuiszorgwinkel bij jou in de buurt. De winkels zitten over heel Nederland verspreid en er zit er vast wel een bij jou in de buurt.

Zorgpunt Thuiszorg