Rollator RL-120

De RL-120 rollator van Bischoff & Bischoff is door de Duitse Stiftung Warentest als zeer goed beoordeeld en kreeg de tweede plaats in een kwaliteitsvergelijking met diverse concurrerende modellen.

€ 79
Snel in huis
Veilig betalen

Beschrijving

RL-120 rollator

De RL-120 rollator zorgt ervoor dat u zowel binnen- als buitenshuis alle activiteiten ook op een veilige en gezonde manier kunt blijven doen. De aluminium constructie van deze 62 cm brede rollator is solide, waarborgt uw veiligheid en is bovendien met 7,4 kg beslist licht te noemen. De in hoogte verstelbare ergonomische handgrepen geven u de garantie dat u zich altijd in de meest optimale houding kunt voortbewegen. Wilt u onderweg even zitten? Dan vergrendelt u de RL-120 rollator en neemt u plaats op de zitting, die 35 cm breed en 35 cm diep is, met een comfortabele zithoogte van 51 cm.

Stabiele rollator

De RL-120 is een zeer betrouwbare en uiterst stabiele rollator. Met 7,4 kg is hij licht van gewicht terwijl zijn stevige constructie van aluminium veel zekerheid biedt. De RL-120 rollator is voorzien van ing hoogte verstelbare handgrepen, een dienblad en een mandje voor boodschappen.

Zeer compleet

Uw rug wordt extra ondersteund door een solide maar zacht aanvoelende ruggensteun. Tijdens de dagelijkse boodschappen maakt u gebruik van het handige meegeleverde mandje en ook een dienblad ontbreekt niet bij deze rollator. Deze RL-120 rollator is wendbaar, heeft een prima wegligging en u zult merken dat de wielen met een diameter van 20 cm erg soepel bewegen, zodat zelfs lange wandelingen weer tot de mogelijkheden gaan behoren. De maximale belastbaarheid van uw rollator is 120 kg en mocht u het mee willen nemen in de auto of openbaar vervoer, dan is zijn geringe gewicht een groot voordeel.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkBischoff
Lengte67 cm
Breedte62,5 cm
Hoogte77,5 � 92,5 cm
Gewicht7,1 kg
Belastbaarheid120 kg
MateriaalAluminium
Afmeting zitting35,5 x 35 cm
Zithoogte51 cm
KleurZilvergrijs
Standaard meegeleverdMandje, dienblad, rugsteun
GebruikBinnen en buiten