RL-120 Vario

De RL-120 Vario (RL-120 SL) is een compacte en lichte rollator voor gebruik zowel binnen als buiten. Dit hulpmiddel van hoogwaardige Duitse kwaliteit is vervaardigd uit lichtgewicht aluminium. Dankzij de verstelbare hoogte is de rollator uitstekend geschikt voor wat langere mensen. De rollator is tevens eenvoudig inklapbaar en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

€ 89
Veilig betalen

Beschrijving

RL-120 Vario rollator

De RL-120 Vario (RL-120 SL) is een hoogwaardig hulpmiddel voor lange mensen die moeite hebben met lopen. Dankzij de verschillende praktische toepassingen, hoeft u zich over uw mobiliteit geen zorgen te maken. De rollator is niet alleen licht, maar ook gemakkelijk wendbaar. Wat deze rollator vooral bijzonder maakt, is de zithoogteverstelling. Deze zilvergrijze inklapbare aluminium rollator is namelijk voorzien van een massieve kunststof zitting en beschikt over een dienblad en een mandje. Remmen gaat eenvoudig dankzij de fixeerstand. De hoogte ligt tussen de 89 en 106 centimeter en de breedte bedraagt 62 centimeter. Dit zithoogte is verstelbaar tussen de 59 en 63 centimeter. Met een maximaal toelaatbaar gewicht van 120 kilo is de RL-120 Vario een onmisbaar hulpmiddel voor de mobiliteit binnen- en buitenshuis.

Rollator voor lange mensen

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, maar kwalitatief sterke rollator, dan kunt u met de RL-120 Vario uitstekend uit de voeten. U komt er gemakkelijk mee van A naar B en bovendien hoeft u zich over uw mobiliteit binnen- en buitenshuis geen zorgen meer te maken. Met een gewicht van slechts 7,7 kilo kunt u vanaf nu overal probleemloos naartoe. Bestel deze in hoogte verstelbare rollator rollator vandaag nog en ervaar zelf alle voordelen.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkBischoff
Lengte71 cm
Breedte62 cm
Hoogte87,5 - 107,5 cm
Gewicht8 kg
Belastbaarheid120 kg
MateriaalAluminium
Afmeting zitting35,5 x 35 cm
Zithoogte59 - 64 cm
KleurZilvergrijs
Standaard meegeleverdRugsteun, dienblad, mandje
GebruikBinnen en buiten

Reviews

  1. Rollator voor lange man

    Waardering
    Een fijne lichtgewicht rollator.,makkelijk opklapbaar maar, jammer dat hij niet ingeklapt blijft staan. Maar wel weer een groot zitoppervlak met rugsteun! Dus, eigenlijk heel tevreden!
  2. Vario Rollator

    Waardering
    Zijn heel tevreden over de snelheid van levering. Hij is heel tevreden en loopt er dagelijks mee