Caremart Basic

De Caremart Basic is een degelijke zilverkleurige rollator van ca. 11 kilogram waardoor deze bijzonder stabiel is. De rollator is opvouwbaar en de handvatten zijn anatomisch gevormd en in hoogte verstelbaar. Met de stabiele constructie, de parkeerrem, beveiligde vergrendeling en remkabelgeleiders is deze rollator zeer veilig.

€ 45
Veilig betalen

Beschrijving

Caremart Basic rollator

Deze rollator wordt aangeraden voor mensen die een lengte hebben van 156 -198 cm. De banden zijn massief waardoor ze niet lek kunnen gaan. Als extra's worden er een mand, een zitting, een dienblad en een stokkenhouder gratis bijgeleverd. De Caremart Basic is de meest verkochte rollator in Nederland. Dat wil wat zeggen over de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze rollator. Hij is makkelijk op te vouwen om bijvoorbeeld de trein, bus, tram of taxi in te stappen.

Met het bijgeleverde dienblad brengt u makkelijk de gebaksbordjes naar de keuken. Het zitje is stevig genoeg om een tijdje op te gaan zitten. Verder is de mand onmisbaar als u vaak lopend boodschappen gaat doen met de Caremart Basic. De rollator is geschikt om binnen- en buitenshuis te gebruiken. Kortom: dit is een rollator voor iedereen die wel een steuntje kan gebruiken.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkCaremart
Lengte57 cm
Breedte57 cm
Hoogte79 - 97 cm (verstelbaar)
Gewicht11 kg
Belastbaarheid130 kg
MateriaalStaal
Afmeting zitting41 x 16 cm
Zithoogte57 cm
KleurZilvergrijs
Artikelnummer03250160
GebruikBinnen en buiten