Silverline rollator

Silverline rollator (Rollator B)
De Silverline rollator is een veilige, moderne rollator. Hij is zeer wendbaar en relatief licht in gewicht. U zult zich comfortabel en op uw gemak voelen waar u ook bent.

€ 59
Veilig betalen

Beschrijving

Rollator B

Deze rollator van Duits fabricaat is robuust en zeer stabiel. Een groot pluspunt van dit model is de zitting met dienblad en de standaard meegeleverde stokhouder. De Silverline Rollator B biedt u als gebruiker boven alles ultiem comfort en veiligheid. Hij zorgt ervoor dat u evenwichtig loopt en geeft zowel tijdens het lopen, staan als zitten veel steun. Ook op oneffen en gladde ondergronden biedt de Silverline Rollator B voldoende grip. Een onverwachts heuveltje op en af, een stukje door de regen of harde wind? Met deze Silverline rollator bent u er prima op voorbereid.

Stabiele constructie

De sterke wielen en stabiele constructie zijn daar debet aan. Kiest u voor de Silverline Rollator B, dan krijgt u een groot deel van uw mobiliteit terug. In alle rust en vol zelfvertrouwen kunt u dagelijks weer stukjes wandelen, uw boodschappen doen en de stad in. Deze rollator is opvouwbaar en daardoor gemakkelijk mee te nemen in de auto of met het openbaar vervoer, tijdens dagjes weg en vakanties. De rollator is uitgevoerd met ingebouwde zitting. Zodra u een kleine pauze nodig heeft, kunt u aangenaam plaatsnemen en uitrusten.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkBischoff
Lengte69 cm
Breedte60 cm
Hoogte78 - 94 cm
Gewicht9,6 kg
Belastbaarheid120 kg
MateriaalStaal
Afmeting zitting38 x 15,5 cm
KleurZilvergrijs
Standaard meegeleverdMandje, dienblad, stokhouder
GebruikBinnen en buiten

Reviews

 1. Uitstekende prijs - kwaliteitverhouding.

  Waardering
  Aangeschaft als tweede rollator voor op de bovenverdieping. Voor de betaalde prijs een uitstekend apparaat compleet met dienblad, mand en stokhouder. Wel zwaarder en minder licht wendbaar dan de eerste, maar die was dan ook 4 maal duurder.
 2. Rollator

  Waardering
  Een onmisbare en perfecte hulp bij het lopen.
 3. rollator

  Waardering
  prima rollator