XXL Rollator

Deze XL / XXL rollator is van extreem hoge kwaliteit, zeer comfortabel en erg stabiel. De rollator is functioneel en heeft een niet sterk opvallend uiterlijk. Hij past eenvoudig door deuropeningen en is gemakkelijk in te klappen.

€ 239
Veilig betalen

Beschrijving

XL Rollator

De XL rollator is met een maximum gebruikersgewicht van 295 kg met recht een zwaargewicht te noemen. Dit in echter in contrast met het beperkte productgewicht van minder dan 13kg. Er wordt dus een zeer degelijke, solide en zwaar belastbare rollator geleverd zonder in te leveren op comfort en gebruiksgemak.

De XL rollator is functioneel en heeft een niet sterk opvallend ontwerp. Hij past eenvoudig door deuropeningen en is eenvoudig opvouwbaar om bijvoorbeeld met de bus, taxi of eigen vervoer te transporteren.

De XXL rollator is uitgevoerd met met een zitting, extra stevig buizenframe en 8 inch massieve banden die zorg dragen voor extra veiligheid, stabiliteit en comfort. De XXL rollator heeft een groot zitvlak. Indien de gebruiker op de anwb rollator gaat zitten voorkomt de rugsteun dat de gebruiker achter de zitting terecht komt. Dankzij deze slimme maatregel wordt de kans op ongelukken tot een minimum beperkt.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkXXL Rehab
Lengte66 cm
Breedte71 cm
Hoogte77 - 93 cm
Gewicht12,7 kg
Belastbaarheid295 kg
MateriaalAluminium, staal
KleurDonker rood
Artikelnummer0170-050
GebruikBinnen en buiten