XL rollator

De rollator B XXL van MedWorld is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een zwaarder belastbare rollator. Met een maximale belasting van 317 kg biedt de XL rollator u vooral veel zekerheid en de soepel lopende wielen met anti-leksysteem garanderen dat u nooit te hard hoeft te duwen.

€ 204
Veilig betalen

Beschrijving

Rollator XL

Met deze veelzijdige XL rollator van het kwaliteitsmerk Medworld krijgt u veel van uw vroegere mobiliteit terug. De roestvrij stalen constructie maakt het stabiel en veilig. De handgrepen zijn in hoogte verstelbaar en de remmen zijn extra sterk. De XL rollator bevat een mandje, een stokhouder en een dienblad.

Extra sterk

Het extra sterke remsysteem zorgt voor stabiliteit, ook op hellende vlakken. De in hoogte verstelbare handgrepen zorgen ervoor dat u altijd zo kunt lopen waardoor uw rug het minst belast wordt. Als u even wilt uitrusten, zorgt de stevige zitting met een breedte van 49 cm en een zithoogte van 63 cm dat u dit op de meest comfortabele manier kunt doen. Wilt u de XL rollator meenemen op reis? Hij is volledig opvouwbaar en weegt slechts 12,9 kg. Bischoff & Bischoff heeft de XL rollator speciaal ontwikkeld voor de iets zwaardere personen, die mobiel willen blijven, maar wel de garantie en zekerheid willen hebben die een zwaarder en steviger gebouwde rollator kan bieden. Uw boodschappen neemt u gemakkelijk mee in het ruimte boodschappenmandje en uw wandelstok rust veilig in de stokhouder. De combinatie van een belastbaarheid tot 317 kg en een breedte van 71 cm maakt de XL rollator tot een betrouwbare en stabiel op de weg liggende loophulp waarmee u veel van de activiteiten waar u vroeger zo van genoot nog steeds op een gezonde en veilige manier kunt blijven doen. De XL rollator van Bischoff & Bischoff helpt u om actief, gezond en vooral mobiel te blijven.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkBischoff
Lengte64 cm
Breedte70,5 cm
Hoogte79 - 94 cm
Gewicht12,1 kg
Belastbaarheid317 kg
MateriaalStaal
Afmeting zitting55 cm
Zithoogte63 cm
KleurRood
Standaard meegeleverdStokhouder, mandje, dienblad
GebruikBinnen en buiten