Excel rollator

De Excel rollator is een innovatieve lichtgewicht design rollator. Uitgerust met ergonomische handgrepen en aan beide zijden voorzien van reflectors en stapsteunen (drempelhulp).

€ 199
Veilig betalen

Beschrijving

Rollator Excel XL-100

Hoogwaardige materialen

Maar waarom kiezen voor dit exemplaar en de Excel rollator kopen? Deze hoogwaardige opvouwbare rollator staat voor gemak en een stijlvol design, maar ook voor innovatie en kwaliteit. De Excel XL-100 is een lichte design rollator gemaakt van sterke materialen die tegen een stootje kunnen. Compleet vervaardigd uit aluminium biedt de compacte Excel XL-100 een unieke gebruikservaring. Bovendien is dit hulpmiddel ontworpen op basis van een goede houding tijdens het wandelen, want een goede houding zorgt voor een beter postuur. Hierdoor heeft u minder snel last van rugpijn. Vooral op leeftijd is dit van groot belang. Natuurlijk is hij ook volledig goedgekeurd en zeer veilig en comfortabel in gebruik, zodat u er ook langere afstanden zonder probleem mee kunt afleggen.

Comfortabel en compleet

Kent u die oude rollators die altijd zoveel lawaai maken? Deze lichtgewicht rollator lost dit op. De grote comfortabele wielen bevatten (massieve) fluisterbanden die bijzonder weinig geluid maken, in combinatie met dubbel gelagerde zwenkwielen voor optimaal rijgemak. U heeft dus geen last van vervelende piepjes of nare bijgeluiden. De staploos verstelbare duw-handvatten zorgen er bovendien voor dat u altijd met gemak het stuur kunt bedienen. Andere gemakken die deze lichte XL-100 rollators bieden zijn bijvoorbeeld de boodschappenmand en stokhouder, zodat u uw spullen en boodschappen gemakkelijk mee kunt nemen. De zitting geeft u de mogelijkheid langere afstanden af te leggen, omdat u altijd tussendoor een pauze kunt nemen op de comfortabele zitting. Deze bevat bovendien nog een ruggensteun voor het ultieme gemak.

Eenvoudig opvouwbaar

Naast de vele voordelen van deze Excel rollators, is het hulpmiddel met verschillende handigheden uitgerust. Zo is hij bijvoorbeeld compact opvouwbaar. Heeft u een kleine woning of simpelweg weinig plek om een loophulpmiddel te bewaren? Dan is deze functie erg handig en bespaart u veel plek. Het lichtgewicht frame uit aluminium zorgt ervoor dat u deze rollators eenvoudig kunt bedienen zonder uw spieren te forceren of voor ongemakkelijke posities te zorgen. Omdat de Excel rollator in een beweging opklapbaar is, kunt u het hulpmiddel ook onderweg eenvoudig inklappen en het is mogelijk hem bijvoorbeeld in de kofferbak van de auto te plaatsen.

Excel rollator XL100

excelcare excel 100 xlTen slotte zijn de handvatten van de Excel XL-100 ergonomisch gevormd voor de beste ondersteuning. Ook bevinden zich reflectoren op aangewezen plekken op deze rollators voor de ultieme veiligheid. Wilt u de hoogte van de hangrepen aanpassen? Dan is het ook niet nodig om hiervoor hulp te vragen, want dit kunt u eenvoudig zelf. In hoogte verstellen is snel, gemakkelijk en bovendien is er geen gereedschap nodig, in tegenstelling tot de Active rollator van de anwb of de Gemino 30.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkExcelCare
Lengte68 cm
Breedte60 cm
Hoogte79 - 101 cm
Afmeting opgevouwen79 x 68 x 22 cm
Gewicht8,9 kg
Belastbaarheid125 kg
Gebruikerslengte150 - 200 cm
MateriaalAluminium
Afmeting zitting45 x 19 cm
Zithoogte64 cm
KleurZilvergrijs
Standaard meegeleverdTas, rugsteun en stokhouder
GebruikBinnen en buiten
Handleiding» Download