Stoelfiets fietstrainer

Ergonomische en compacte stoelfiets voor thuis. Met deze fietstrainer herstelt uw spierkracht, circulatie en coördinatie van de armen en benen. De stoelfiets is uitgevoerd met duurzaam stalen frame met antislipdoppen.

€ 32,45
Veilig betalen

Beschrijving

Able2 Stoelfiets PR15341

Deze veelzijdige trapfiets wordt zeer veel gebruikt voor diverse fitness oefeningen en voor revalidatie door patiënten thuis. De stoelfiets is geschikt voor jong en oud. Met dit toestel kunnen verschillende fitness oefeningen voor armen en benen gedaan worden waarbij de weerstand lichter of zwaarder kan worden ingesteld.

Hoogwaardige trapfiets / stoelfiets / fietstrainer / deskshaper

Deze stoelfiets is uitermate geschikt voor de training van armspieren en beenspieren. De traploos verstelbare weerstand van de trapfiets van Able2 wordt eenvoudig en handmatig met een draaiknop ingesteld.

De stoelfiets blokker wordt gebruikt als revalidatietoestel voor de benen bij aandoeningen van heupen, knieën, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbenen. Daarnaast wordt de trapfiets gebruikt voor het trainen van de armen, armspieren. Het is een bewegingstrainer die onder andere wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat bij revalidatie voor ouderen en na operaties.

Dit toestel biedt een zeer praktische training door gemakkelijke beweging vanuit uw stoel of op tafel. Het apparaat is fraai afgewerkt in de kleur antraciet heeft anti-slip doppen om uw veiligheid te waarborgen en het wegglijden van de trapfiets op de vloer of tafel te voorkomen. U kunt deze Able2 stoel fietstrainer makkelijk overal mee naartoe nemen.

Een belangrijk voordeel van de fietstrainer zijn de clips op de pedalen waardoor het wegglijden van de voeten op de pedalen wordt voorkomen en de patiënt veilig kan blijven oefenen. Deze deskshaper is daardoor zeer veilig en comfortabel in gebruik.

Specificaties

Levertijd24 uur
MerkAble2
Lengte54 cm
Breedte40,5 cm
Hoogte21 cm
Gewicht2,5 kg
MateriaalAluminium
KleurAntraciet
ArtikelnummerPR15341

Reviews

 1. Stoelfiets

  Waardering
  Redelijk handig ding, bandjes vd trappers hadden iets meer aandacht mogen krijgen wat de fixatie betreft.
 2. trainer

  Waardering
  Bevalt mij goed
 3. 4 sterren

  Waardering
  Heel goed
 4. Heel ontspannen een stukje fietsen.

  Waardering
  De stoelfiets doet robuust aan en is dat ook. In de doos keurig een ingepakt pakket met onderdelen die makkelijk in elkaar te zetten zijn. Het gebruik is makkelijk en de instelbare rem werkt prima. Glijdt ook niet zo snel weg omdat er goede rubberen anti-slippoten onder zitten. Levering is keurig op tijd gegaan dus ben ik zeer tevreden over deze home-fietstrainer en kan ik hem iedereen aanbevelen.
 5. Zeer goed.

  Waardering
  Dit is een goed product en stevig.