Rollator goedkoop

rollator goedkoop

Bent u op zoek naar een goedkope rollator? En heeft u vooral interesse in een top klasse rollator waar u lang plezier van zult hebben? Kijk dan naar de rollators van Rollatorweb. Want deze rollators blinken uit in gebruiksgemak en een kwaliteit die van hoge klasse is. Deze goedkope rollators zijn verkrijgbaar in een van de vele thuiszorgwinkels die zowel rollators als andere hulpmiddelen leveren, maar is ook te koop via onze webshop. Verschaf uzelf jarenlang plezier en gemak met een goedkope rollator van Rollatorweb en lees verder voor meer info.

Rollatorweb

Rollatorweb is de specialist op het gebied van hulpmiddelen en rollators. Alle modellen op onze website zijn met zorg geselecteerd en blinken uit in hun gebruiksgemak, betrouwbaarheid en prijs-/kwaliteitsverhouding. Met een rollator van Rollatorweb verzekert u zichzelf van jarenlang plezier met veel bewegingsvrijheid zonder zorgen. Wij gaan slechts voor het allerbeste en combineren dat met de leukste designs. Want wij geloven erin dat uw rollator niet alleen maar een simpel vervoermiddel moet zijn maar er ook leuk uit mag zien.

Goedkope rollator

De Quatro Z400e is een rollator goedkoop bij uitstek en eenvoudig inklapbaar. Daarnaast hebben we nog diverse modellen, van lichtgewicht rollators tot rollators speciaal voor buiten. Alle uitvoeringen zijn uitgerust met ergonomische handgrepen, meestal aan beide zijden zijn voorzien van reflectors. De wielen variëren van redelijk hard (speciaal voor binnen) tot zacht comfortrubber (speciaal voor buiten). Daarnaast zijn stapsteunen, die u kunnen helpen wanneer u een drempel over moet, op de meeste modellen standaard. Kijk bijvoorbeeld eens naar de rollator van Topro of WheelzAhead. Met deze modellen bent u er zeker van dat u vele jaren onbezorgd gebruik kunt maken van uw rollator.

Nieuw! De track 3.0 rollator:

  • - Een lichtgewicht aluminium frame
  • - De rollator is zeer compact opvouwbaar
  • - Het gewicht is slechts 7,2 kg.
  • - Inclusief parkeerrem
  • - Wordt geleverd met tas, rugsteun, dienblad en stokhouder
  • - Comfortabele geluidsarme wielen
  • - Dubbel gelagerde zwenkwielen

U leest het goed. Met deze Track rollator bent u volledig voorzien van alle gebruiksgemakken, die op sommige andere modellen alleen als optie leverbaar zijn. De Track rollator wordt dus geleverd inclusief alle accessoires.

Andere goedkope rollators

De Quatro is uiteraard niet de enige goedkope rollator model in ons assortiment. Er zijn meerdere modellen verkrijgbaar die allemaal voldoen aan de strenge eisen die Rollatorweb stelt aan haar producten. Op alle rollators krijgt u de garantie dat u top kwaliteit krijgt voor een zeer lage prijs. Alle rollators worden gratis thuisbezorgd. Bij Rollatorweb kunt een eenvoudig en goedkoop online een rollator kopen.