Garantie

Wij bieden u standaard 12 maanden garantie op uw aangekochte product. Fabrikanten bieden in veel gevallen een garantietermijn van meer dan een jaar, de zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan, indien van toepassing, in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien er sprake is van onjuist gebruik of een ongeval komt de garantie te vervallen.

Frame en vaste onderdelen

Op het frame en de vaste onderdelen zit tussen de 1 en 2 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.

Stijtage onderhevige onderdelen

De garantie op aan slijtage onderhevige onderdelen is vaak uitgesloten of beperkt tot maximaal 40 dagen. Hieronder vallen o.a. de remhendels, remkabels, remblokken en wielen. Dit valt veelal onder normaal onderhoud, wat u kunt laten uitvoeren bij iedere fietsenmaker. We kunnen de eventueel benodigde onderdelen voor u bestellen.

Defect melden

Om aanspraak te maken op de garantie kunt u contact opnemen met [email protected]. U ontvangt dan de instructies om het defecte product te retourneren. Het is aan te raden om de verpakking niet weg te gooien, maar opgevouwen te bewaren zodat het retourneren geen problemen oplevert met de pakketdienst.